Verbinden en kennisdelen

Sessies

Hoe het werkt

Je schrijft je in op een meeting naar keuze. Wanneer je je inschrijft is het mogelijk de meeting rechtstreeks in jouw eigen agenda te plaatsen. Let op, dat is een voorlopige inschrijving. 4 dagen voor een sessie word je geïnformeerd over deelname op de sessie. Het kan zijn dat een collega branche genoot eerder is ingeschreven. Of omdat er wijzigingen zijn in de locatie.
HELDER toch!

Icoon van een kalender
29 Aug
Klok icoon
12:00
-
14:00
Locatie icoon
Halfweg
Bij
Ivaio

Durf te vragen

In deze sessie staat het je vrij te vragen wat je wil. Aan mij of collega ondernemers. Elkaar verder helpen is het doel.

Icoon van een kalender
12 Sep
Klok icoon
15:00
-
17:00
Locatie icoon
Haarlem
Bij
Paarden coaching

Paarden coaching

Leoni is psycholoog en heeft als zodanig een passie voor gedrag van mens en dier. Ze heeft naast haar studies over de mens meerdere opleidingen gevolgd over het gedrag en de ethologie van paarden.Naast psycholoog is ze ook ondernemer en heeft met haar twee bedrijven Paard en Balans en Team-E-Quest inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het inzetten van paarden binnen het coachen van mensen en groepen. Maak kennis met deze unieke manier van coachen. Laat je verrassen door de inzet van paarden. Of het nu gaat om teambuilding, leiderschap of persoonlijke redenen, paarden lijken hierin een belangrijke rol te kunnen spelen. Leoni neemt ons mee in haar aanpak en gaat met de deelnemer (s) praktisch aan de slag.

Icoon van een kalender
17 Sep
Klok icoon
12:00
-
14:00
Locatie icoon
Pijnacker
Bij
Hudson Pijnacker

Lunchsessie

Tijdens deze Helder lunchsessie ”ontmoet” je gelijkwaardige, inspirerende ondernemers en management. De doelstelling van deze meeting is om jouw netwerken met elkaar te verbinden, elkaar te inspireren, zaken te doen en om verhalen en kennis te delen. Wees erbij, wees zichtbaar, verbreed jouw netwerk en werk aan potentiële langdurige relaties.

Met veel
gemaakt door Boerenjongens